Geen probleem als uw ruimte klein is

Kleine ruimtes krijgen niet het krediet dat ze verdienen. Ze zijn gezellig, stijlvol, handig en onderhoudsarm voor de meeste huiseigenaren. Hun potentieel wordt echter vaak over het hoofd gezien vanwege de veelvoorkomende problemen die krappe ruimtes kunnen opleveren. We helpen je om het meeste uit de kleine ruimtes van je huis te halen, of het nu een slaapkamer, een kast of een badkamer is.

Hoe creëer je een samenhangende gedeelde slaapkamer?

Twee aparte bedden om te redden! Een paar eenpersoonsbedden is niet voor niets een klassieker, we geven de voorkeur aan het tijdloze duo boven vaak onhandige stapelbedden. Plaats er een aan elke kant van een groot nachtkastje met een paar bijpassende lampen en laat de kinderen zich vermaken met beddengoed en kunstwerken.

Ja, het is prima dat die kussenslopen niet perfect bij elkaar passen. Als het op een kleurenpalet aankomt, herinneren we er snel aan hoe ver we zijn gekomen. Tegenwoordig is kleur veel sekseneutraal – je hebt niet het gevoel dat je je aan ‘traditionele’ tinten moet houden. Blauw werkt net zo goed voor meisjes als voor jongens.

Hoe kan een gang er groter uitzien?

Het belangrijke punt met gangen is om de persoonlijkheid naar voren te brengen, zodat ze zich minder bezadigd en verspild voelen. Een paar favorieten om precies dat te doen: spiegels (ze reflecteren licht in donkere doorgang), hardlopers (ze verlengen het gebied) die je misschien nog een keer overslaat) formele kamer).

Wallpaper is een andere gangfavoriet. Kleur en patroon kunnen zalen energie geven en werken ook als verbindend element tussen de aangrenzende kamers. Als je de kamer kunt verlaten, zal het plaatsen van een kist of stoel tegen een muur ook wonderen doen als een plek om boeken en tassen te laten rusten of schoenen aan te trekken.

Hoe zitplaatsen te krijgen zonder dat de kamer er vol uitziet?

Schuw een royaal bemeten bank niet, alleen omdat u een kleine woonkamer heeft. Het biedt plaats aan zoveel mensen als meerdere stoelen en helpt een ruimte te verankeren. Kies een bank met een bank of driezitskussen; mensen vermijden vaak dat ze midden in een ontwerp met twee kussens zitten.

Vermijd ook grote roll-arm-stijlen. Je verliest ruimte voor bodems ten gunste van ellebogen. Kijk na de bank naar poefs of poefen die zich onder een salontafel kunnen nestelen of zelf als salontafel kunnen dienen.

Leave a Reply