Laat een kleine keuken er groter uitzien

Verf het wit

Wit is je beste vriend in een kleine keuken. Het weerkaatst het licht, versterkt het ruimtegevoel en doet de muren achteruitgaan. Wanneer u wit op kasten, werkbladen, muren en het plafond opneemt, creëert u een naadloze ruimte zonder randen of grenzen. Gebruik in uw kleine keukenontwerp en combineer contrasterende texturen om te voorkomen dat een geheel witte kamer steriel aanvoelt.

Maak verbinding met het buitenleven

Een kleine keuken voor één is geen probleem, maar wanneer u gasten begint toe te voegen, kan het druk worden. die naar uw achterporch leidt, kan een. Als uw eetruimte krap is, overweeg dan om te kiezen voor een bistro of een kleine tafel met banken om de indeling open te houden.

Meng oppervlakken

Laat een kleine keuken groter lijken door uw backsplash en werkbladen te verbinden voor een samenhangende uitstraling. In deze kleine ruimte strekken zwart-witte granieten werkbladen zich uit over de muren voor een naadloze uitstraling. Een grijs en wit trekt uit de natuursteen om te voorkomen dat de kleine keuken er te druk uitziet.

Toegankelijke opslag

Een gemakkelijke manier om rommel uit de beperkte aanrechtruimte te houden, is met gemakkelijk toegankelijke opslag. Voor kleine keukenideeën houden we van. Hier is de bovenste plank langer om plaats te bieden aan af en toe drankgerei, terwijl glazen die dagelijks gebruik zien eronder gaan. Een magnetische strip op de koelkast houdt het bestek binnen het bereik van de voorbereidingsruimte.

Gebruik een kleurenschema met een laag contrast

Door een kleurenschema in de keuken te creëren met, werkbladen, kasten en houtwerk, lijkt een ruimte groter dan hij in werkelijkheid is. Hier zijn de kasten, bekleding en achterwand dicht bij kleurwaarde – zacht grijsgroen – zodat het oog niet struikelt over plotselinge verschuivingen van donker naar licht. De renovatie van de kleine keuken is sereen en uitgestrekt.

Leave a Reply