Soorten modestijlen, welke ben jij?

Als er één ding constant is, is het “verandering”. En verandering is precies het enige dat constant is als het om mode gaat. Sinds het begin van de menselijke beschaving wordt er voortdurend naar gestreefd iemand er beter uit te laten zien. De verschillende stijlen in de mode hebben altijd talloze veranderingen ondergaan. Met de toename van het aantal innovaties is de verandering in trend- en modestijlen ook snel gegaan. Dus met dat in gedachten, hier is de lijst met enkele modestijlen die we met heel ons hart hebben geaccepteerd:

Wijnoogst

Een van de meest schattige modestijlen, het is absoluut een knaller uit het verleden. Van flapper-jurken tot pinup-kleding en van retro-badmode tot indie-kleding, de vintage-look is een hoogtepunt van mode van de jaren 20 tot 70. Het is de enige trend die de tand des tijds heeft doorstaan.

Boheems

De beste manier om bohemien te beschrijven, is door het woord niet-traditioneel te gebruiken. Een stijl die lijkt op een artistieke, bohemienachtige stijl maakt gebruik van extravagante en wilde patronen op exotische texturen. Het kan worden gekenmerkt als een inspiratie voor zigeuner- en hippie-looks. Het wordt vaker ‘Boho’ genoemd.

Chique

Chic kenmerkt zich door trendy en fashionable te zijn. Het is een soort statement om jezelf er slim en opvallend uit te laten zien. Degene die deze stijl volgt, zorgt ervoor dat ze goed op maat gemaakte stijlvolle ontwerpen kiezen die behoorlijk stijlvol zijn. Sterke kleuren die niet extravagant zijn, komen als onderdeel van de chique stijl. Het heeft iets te maken met casual zijn op een niet zo nonchalante manier. Als je deel uitmaakt van deze stijl, is je garderobe een symbool van stijl.

Artsy

Kunstzinnig, zoals de namen suggereren, roept de onafhankelijke creativiteit van de persoon op. Dit zijn meestal degenen die een eigen statement willen maken met de kleding die ze dragen. Meestal zijn ze de makers van hun eigen mode-stijl. Ze volgen de traditionele normen niet en maken de weg voor zichzelf. Het onconventionele voor kunst leidt tot het innoveren van heel veel interessante vormen van trends die niet worden beperkt door het gebruikelijke leerboekkarakter van het creëren van mode.

Leave a Reply