Tips die elk meisje moet weten

Je weet hoe je soms dingen gewoon weet, maar besef niet dat je dat doet totdat iemand het hardop vermeldt. Dat geldt ook voor mode en daarom hebben we altijd tips nodig van experts, fashionista’s en ontwerpers om te valideren wat we weten. Maar vaak, terwijl we over dingen lezen, beseffen we hoe we kleine details missen en hoe andere mensen een ander perspectief te bieden hebben!

Ken je lichaamstype

Het kennen van uw lichaamstype is het belangrijkste dat u over uzelf moet weten. Alles werkt hieromheen, dus dit is een van de grootste modetips of advies die iedereen je kan geven.

Draag de juiste beha

Het dragen van de juiste intimates is essentieel voor zowel gezondheid als mode. Je moet je maat weten en wanneer je wat moet dragen; eigenlijk moet je alles weten.

Investeer in goede lingerie

Soms is het fijn om jezelf te verwennen en jezelf te trakteren op goede lingerie.

Eigen klassiekers

Klassiekers als deze zijn tijdloos en elk meisje heeft ze nodig in haar kast. Ze komen het hele jaar door op de een of andere manier van pas.

Rode hoge hakken

Pumps zijn geweldig, maar rode pumps zijn legendarisch. De high die het geeft om hierin vol vertrouwen rond te lopen, is van een ander niveau. Elk meisje moet dit ervaren.

Leave a Reply