Dingen om te doen in Londen

Bekijk een tentoonstelling van wereldklasse in de V&A<>/p

De V&A herbergt een van de grootste collecties kunst, design, mode en textiel ter wereld. De permanente tentoonstellingen in dit South Ken-museum zijn fascinerendgratis te bezoeken en hebben een mini-begraafplaats voor huisdieren. Opvallende tentoonstellingen met kaartjes zijn vaak uitverkocht.

Eet je een weg door Borough Market

Deze megamarkt in London Bridge heeft een geschiedenis die teruggaat tot de dertiende eeuw en is tegenwoordig levendiger dan ooit. Boordevol ambachtelijke handelaren zoals Brindisa en Monmouth Coffee, is het ook de thuisbasis van enkele van de beste restaurants en bars in de stad. Neem na uren plaats onder het glazen en ijzeren dak en kijk hoe de handelaren na een andere dag inpakken.

Zie gratis kunst bij Tate Modern

Geïnspireerd en uitgedaagd worden. Tate Modern is gevestigd in wat Bankside Power Station was. Stap binnen en je kunt werken van onder meer Warhol, Dalí en Hockney ontdekken, evenals oogstrelende installaties, die allemaal deel uitmaken van de gratis permanente collectie. De Switch House-extensie heeft een ongelooflijk 360 graden uitzicht op de skyline van Londen.

Leave a Reply