Moeiteloze manieren om je eigen stijl te ontwikkelen

Iedereen kan zichzelf aankleden, maar styling is meer dan weten welke jeans het beste bij je past. Luister dus klasse; vandaag gaan we leren hoe we een persoonlijke stijl kunnen ontwikkelen die spreekt met de man die je bent.

Maat jezelf op

Mannen vertegenwoordigen alle lichaamstypes. Groot, dun, kort of bleek. Wat de gestalte ook is, je bent fysiek uniek. En jouw benadering van persoonlijke stijl moet dat weerspiegelen; het verbeteren van je genetica (en het werken met die buik waar fastfood je mee gezegend heeft).

Kijk goed in de spiegel en neem een eerlijke beslissing over het lichaamstype dat je bent. Lees dan onze dressing voor uw lichaamstypegidsen: de grotere heer, de magere man en de korte man. Of misschien heb je een meer bodybuilder-lichaamsbouw gemaakt? Door te categoriseren kunt u een basis leggen voor het ontwikkelen van persoonlijke stijl. Speciaal voor jou gemaakt.

Ken uw levensstijl en pas dienovereenkomstig toe

Uw professionele en sociale omgeving is een andere hoeksteen van uw persoonlijke stijl. Jullie bankierjongens hebben verschillende persoonlijke stijlbehoeften (met traditionele pakken, leren veterschoenen en een flinke collectie zijden stropdassen), vergeleken met de creatieve agent die op maat gemaakte spijkerbroeken, een overhemd met knopen en broeken zonder sokken kan rocken naar een werkvergadering ( evenals voor het diner in het weekend).

Investeer in nietjes

Het niet hebben van herenmode-items is als proberen een voertuig te besturen met de handrem erop. Als je de basis eenmaal onder de knie hebt, voeg dan toe aan die lijst: een gebreide trui, chino’s met neutrale kleuren, een effen wit T-shirt, een Oxford-overhemd met knopen en een paar degelijke jocks en sokken. Hoewel er nog andere stukken overblijven om je stijlcanon op te bouwen, begin je met deze essentiĆ«le zaken.

Accessoires toevoegen

Nu is het tijd om te spelen. Het toevoegen van verschillende texturen en patronen geeft die individuele toets aan klassieke items, net als het beheersen van de kunst van het accessoriseren. Het is puur een kwestie van persoonlijke smaak. Laten we het dinerjack als voorbeeld nemen.

Een fluwelen jasje met reversspeld in metallic edelsteen past bij je muzikantenstemming – rock het dus.

Leave a Reply